Sfeer

In Kafee Spek is altijd wel iets te beleven. Toch houden we graag van het gewone en het alledaagse. Een plek om te ontspannen of een praatje te slaan, alleen of in gezelschap en dit met een lekker drankje en een gezellige noot op de achtergrond. "Iedereen welkom" , dragen wij hoog in het vaandel. Of je nu je bezoek plant in je werkkledij  of je maatpak, wij zijn er om alle dorstigen te laven en hopen dat onze klanten kunnen genieten van een ontspannen moment. 

Jaarmarkt

De jaarmet van Roamenam, een hoogdag voor vele Rijmenammers, dus ook voor Kafee Spek. De jaarmarkt vind zijn geschiedenis al vele jaren terug. Het begon als een jaarlijkse beestenmarkt ,bezoek van cafe naar cafe, maar draaide uit tot een groot dorpsfeest. Dat is het nu nog steeds! Overdag kan je over de markt slenteren en elke vereniging of middenstander van Rijmenam een bezoekje brengen met de nodige folklore. Nadien kan je nog het spetterende vuurwerk bewonderen dat we te danken hebben aan Rijmenam Explosief,e en lokale vereniging van festiviteiten binnen de gemeente.

Die dag is Kafee Spek 24u toegankelijk voor alle marktbezoekers en feestvierders . We starten de dag om 8u. De klassieke formule van vers Spek tussen een boterham is bij iedereen wel gekend.

Eens de avond valt maken de tafels plaats voor de dansvloer. Enkele Dj's,zowel binnen als buiten, laten de Rijmenammers hun beste dansbenen bovenhalen. Ook verwelkomen we al elk jaar aan Kafee Spek onze Vlaamse zanger Rudy Jones, die de leukste Vlaamse meezingers in open lucht loslaat! De jaarmarkt is een dag voor velen om niet snel te vergeten.

Rudy Jones

Geen jaarmarkt zonder Rudy Jones. Hij is onze Vlaamse charme zanger die elk jaar zijn bezoek aan Rijmenam niet laat schieten.

De zangkwaliteiten zitten zeker in de familie, want zo is ook Kristel Verbeke (ex-K3) het nichtje van Rudy.

Gestart in verschillende soundmixshows kreeg hij de smaak nog meer te pakken. Zoveel jaar, 20 full cd's en een heleboel singles later is Rudy nog steeds even gepassioneerd met muziek bezig.

Hij heeft zelfs een Single uitgebracht, dat ontstaan is op de Jaarmarkt Rijmenam."Bim Bam Rijmenam", een folklore plaat met de nodige dansbeats. Wij zijn Rudy elk jaar zeer dankbaar voor zijn bezoekje vol ambiance!

Live Sport

Ben je een echte sportliefhebber, dan ben je in Kafee Spek aan juiste adres. Wij zenden alle grote sportwedstrijden uit zowel binnen als buiten. Een belangrijke tennismatch, de ronde van Vlaanderen, Champions League, Olympische Spelen, Fifa WorldCup ,...alles is mogelijk. Niets leuker dan je favoriete sportmatch of clubwedstrijd op cafe kijken met vrienden en een biertje erbij.

Onze grootste liefde op de beeldbuis gaat naar de matchen van KV mechelen. Klanten die niet met onze supportsclub mee op verplaatsing kunnen gaan kijken of op een thuismatch, vinden hun weg wel naar het 'Tspek om een KV wedstrijd mee te volgen.

Thema avonden

Kafee Spek is een praat café .Maar dit wil niet zeggen dat er altijd gepraat moet worden. Ongeveer 4x per jaar gaan onze tafels aan de kant en maken deze plaats voor een dansvloer. En ja..., dan mag er eens gedanst worden! Onze lokale Dj's maken hun optreden voor jong en oud, zodat iedereen zijn beste dansmoves kan laten schitteren. Dit alles wordt meestal in een thema avond gegoten zoals bv een Tropical Night, een Après- Ski-feestje,...Wie verkleed zich eens niet graag?